fredag 10 februari 2012

Jagad av lögnen - Nora Roberts ++++

Recensionsexemplar från förlaget.

Hon älskar att leva nära faran, att utsätta sig för farliga risker är att leva som mest intensivt enligt Rowan. Men för ett år sedan övergick faran till ond bråd död. Hennes partner Jim dog under en skogsbrand som de tillsammans skulle släcka.
Så snart Rowan blev vuxen har hon varit brandman. Hon bekämpar skogsbränder i de farliga bergskedjorna i Montana. Kanske inte ett sådant konstigt val. Hon har alltid varit sin pappas dotter, de två har levt ensamma och han är traktens brandchef. Men nu sörjer hon sin partner och gode vän Jims död. Hon plågas av insikten att hon kanske hade kunnat rädda honom. Det blir inte bättre av att någon i hennes närhet anser att Rowan är skyldig till Jims död, en person som inget hellre vill än att hämnas.

Detta är en ny deckare av Nora Roberts och jag kanske är partisk men den är riktigt, RIKTIGT bra!!! I Rowan ger Roberts en bild av en tuff, självständig kvinna som kämpar bränder och aldrig backar undan. Jag gillade henne direkt. Gull, rookien som försöker stjäla Rowans hjärta, är en tuff grabb som läser böcker och är romantisk. Kan det bli bättre?

Alla ni som, precis som jag, älskar Nora Roberts: LÄS!!! Och alla ni andra, läs ni med!!

Inga kommentarer: