onsdag 14 augusti 2013

I häxans våld - Lynn Beach +++

Mikki öppnade dörren till husvagnen. Där inne satt en liten krokig gumma i en antik gungstol. På bägge sidorna om henne stod ett bord med brinnande, svarta stearinljus. Den gamla kvinnan satt framåtböjd över någonting och till sin fasa upptäckte Mikki vad det var, en dödskalle!

Ännu en av böckerna om Phantom Valley. Jag försöker klämma in en här o där. Och i eftermiddags i ösregnet var det perfekt med en minirysare.

1 kommentar:

Martin J Sällberg sa...

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!