fredag 15 juni 2012

Ögonblick att minnas - Nora Robert +++

Recensionsexemplar från förlaget.

Laurel är trött på att vara singel - särskilt sedan både Emma och Mac har så fantastiska pojkvänner. Att hon som konditor på bröllopsagenturen ständigt tvingas se hur andra lyckliga par hittar varandra gör inte saken bättre. Hon vill dock inte ha all den lyx som hennes kunder vill ha. Vad hon verkligen vill ha är en stark och intelligent man. En man som väninnan Parkers storebror Delaney som hon har varit förälskad i sen de var barn.
Laurel är dock övertygad om att den välutbildade advokaten som gått på förstklassiga universitet är för fin för henne. Och varje gång hon träffar honom blir hon irriterad. När hon pratar med Del övergår det alltid snabbt till syskonliknande småbråk. Dessutom är Del så överbeskyddande när det gäller Laurel, Parker, Mac och Emma att han aldrig skulle kliva över gränsen med någon av dem. Men en dag tar Laurels oberäkneliga humör överhanden - och hon ger Del en arg, het och fullkomligt fantastisk kyss som vänder upp och ner på allting ?

Detta är tredje boken av fyra i Nora Roberts serie om fyra väninnor som driver en bröllopsagentur. Jag älskade de två första böckerna, men denna boken gör mig lite besviken. Det känns som Roberts har jäktat igenom den för att komma till den fjärde och avslutande delen. 

Inga kommentarer: