onsdag 13 juni 2012

Full speed - Janet Evanovich ++++

Tidningsredaktör Jamie Swift tycker om lite förutsägbarheten i sitt liv. När hon plötsligt finner sig minus en fästman och med ett stort begär för hennes silent partner, miljonären Maximillian Holt, går något av förutsägbarheten rätt ut genom fönstret. Max är som en tornado, vänder henne väl ordnad värld upp och ner. Nu är någon missnöjd med en affär Max nyligen gjort- farligt missnöjd. Innan hon vet ordet av är Jamies på väg över statsgränserna för att hjälpa Max att landa en historia. Men Sweet Pea, Tennessee hyser vissa illaluktande hemligheter, av vilka många bor under den stora tältprästen Harlan Rawlins, vars länk till den Allsmäktige samsas med hans kontakter med den skjutglada maffian.

Under falsk försegling som man och hustru, med datorgeniet Muffin och en skabbig hund vid namn Fleas med på resan, är Max och Jamie är i mitten av ett ännu galnare fall och närmare varandra än någonsin - och för nära den typ av människor som kommer att göra allt för att stoppa dem.

Andra boken om Jamie och Max är oerhört underhållande. Man skrattar högt i vissa lägen. Och slutet var så spännande att jag höll på att missa jobbet hållplats.

 

1 kommentar:

Stockholmsflickan sa...

Skulle kunna tänka mig att läsa boken enbart för omslagets skull. Superfint!