fredag 8 februari 2013

Kär och galen - Jennifer Crusie ++++

Quinn har alltid varit ordentlig och tagit hand om allas bekymmer, men det är slut med det nu. Hon tänker förändra sitt liv!
Förändringen börjar med en övergiven liten hund. Quinn kan inte motstå tikens bedjande ögon och beslutar sig för att behålla henne. Hon ska ge hunden ett hem och mycket kärlek. Men Quinns sambo, Bill, tar hunden till avlivning när Quinn är på jobbet. Quinn blir rasande och revolterar. Hon har stått ut med Bills tyranniska ordning alltför länge och nu får det vara nog: hon räddar hunden och lämnar Bill.
Quinn har anat att Bill inte är bra för henne. Han har gjort hennes liv trist och fängelselikt och nu är det slut. Quinn vill möta den stora kärleken, i varje fall njuta av en fantastisk kärleks historia. Hon vill ha sexiga nätter och dagar fyllda med dagdrömmar - och hon vet var hon ska hitta dem ...

Jennifer Crusie är en rolig författare som aldrig riktigt slog i Sverige. Jag har alla hennes böcker som blivit utgivna på svenska och jag återvänder till dom då och då. Hon skriver bra och det är ofta man skrattar högt.

Inga kommentarer: