fredag 8 april 2011

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Lucy Dillon

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.


Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv.

En sådan mysig och varm bok att läsa! Helt underbar när man behöver en kärlekshistoria med lyckligt slut!

3 kommentarer:

Cicci sa...

Den här vill jag verkligen läsa! Verkar så mysig! :-)

Amy sa...

Låter verkligen som min typ av bok. Tyvärr är jag alldeles för snål att köpa den nu, får vänta tills den kommer i pocket. ;-)

Bokbrus sa...

Visst är det en supermysig bok. Det är en riktig pick-me-up bok.