tisdag 14 december 2010

Dag 7 - min bästa vän

Under skoltiden var Tina min absolut bästa vän. Hon och jag blev vänner när vi var sex år. Genom hela skoltiden och en bit in under våra 20-åriga liv hängde vi ihop som ler och långhalm. Men Tina träffade Delle och blev sambo och skaffade barn (jag är gudmor till hennes äldsta tös) medan jag jobbade på krogen och jobbade dygnet runt. Så vi kom ifrån varandra lite. Men vi höll ändå kontakten. Sen tog det slut med Delle och Tina flyttade först hem till mig och sedan till en egen lägenhet i stan så då fick vi jättebra kontakt igen. Efter några år träffade hon Fredrik, flyttade till Varberg och fick en flicka till. Nu har vi inte kontakt SÅ ofta men vi vet var vi har varandra!

Nu har jag många jättenära vänner. Har inte en bästa vän utan flera och det är jag överlycklig för.

Mia  - som är som en syster för mig. Vi kallar till och med varandra för systrar. Hon är La Familia.

Helena - som har svikit Skåne för Halmstad, plugget och kärleken. Men hon dyker upp här så fort jag ber om det. (Ja vet att det är min tur att komma till Halmstad! Efter helgerna ok?)

Åse - vi har känt varandra i många år och till och med jobbat på tre (!) jobb ihop, men det har inte blivit förrän på de sista två åren som vi har blivit så bra vänner som vi har. Det är vi som försörjer Espresso House i Landskrona.

Tobias - vi började som kolleger på Knutson Casino och det utvecklades till en riktig vänskap. En sån som håller hela livet.

Dessa fyra får jag välja ut som mina bästa vänner, men det finns ett helt gäng tjejer (och killar) som bara står ett halv steg bakom, om ens det. OCH JAG ÄLSKAR ER ALLA!

Inga kommentarer: