lördag 23 oktober 2010

December...

För första gången på flera år ser jag fram emot december. I flera år har jag tyckt att det är en jobbig högtid (mest för att jag och M aldrig var överens om var, hur, varför). Men nu tycker jag det ska bli mysigt med glögg, julmust och allt annat som julen innebär. Jag har redan börjat planera alla julklappar till folk.

Och snart är det dags för en av mina absoluta favorithelger: Halloween (jaja, jag vet. Amerikaniserad så det förslår). Men jag tycker det är mysigt med pumpor och spöken. För att inte nämna att helt plötsligt blir det så mycket bra att titta på på tv:n!

Ikväll sitter jag på taxi. Är inte riktigt förtjust i just helgnätter på taxi här i Lund, men eftersom det inte inträffar så ofta så får man stå ut. En av de stora anledningarna till att jag inte gillar helgnätter är såklart SKÅNETRAFIKEN. För varför ska man ha förbindelse mellan de stora städerna på nätterna? Det är ju löjlig - folk går väl inte ut i någon annan stad än den de bor i??? Från Lund går tåget 01,14. Sen går det inget tåg förrän 06,22. Hur kul som helst. Idag har jag ett arbetspass som egentligen är 18-04. Men min chef förlängde det till 18-05 för att jag ändå inte kommer hem. Men det är fortfarande en timmes väntetid i Lund en söndagsmorgon.... Lägg sen till att jag måste åka hemifrån kl 17 och stiger in genom dörren igen lagom till någon minut i 7.

Så för att sammanfatta: Min arbetsdag blir 14 timmar lång... Det är så man kan hålla sig för skratt.

Det jag ser fram emot såhär när det är det är 8 timmar kvar tills jag får mysa ner mig i min säng är att det ska fikas imorgon eftermiddag. Dels med Cissi och dels med Jenny och dotter. Sen blir det filmkväll. Vet ännu inte om jag får sällskap på filmkvällen, men det spelar ingen roll. Det är soffan som gäller!!

Kanske, kanske ska jag läsa lite imorgon också. Jag håller just nu på med Angelologi och tycker den är jättebra! När jag orkar läsa... Jag släpar med mig boken överallt (precis som vanligt) men plockar aldrig upp den och läser. Jag hoppas min läslust kommer tillbaka snart för det finns MÅNGA böcker på kö just nu.

1 kommentar:

Audrey Fenn sa...

Hej Malin!
Här kommer ett livstecken från din prasselvän. :)
Hoppas att du slipper regnet därnere i Skåne. Här i Stockholm vräker det ner.