söndag 19 september 2010

Mitt vågräta liv - Chelsea Handler ++

Möt Chelsea Handler: underbar, skarp och allt annat än blyg. Chelsea älskar män, många män. I denna samling självupplevda berättelser tumlar den amerikanska skådespelaren och komikern Chelsea Handler runt med en rad olika kavaljerer. Mitt vågräta liv är milt sagt en vågad och humoristisk rapport från sängkanten - om vad som kan hända mellan en man och en stundtals berusad, utåtriktad kvinna under en natts passion.


Vi får följa hennes kortvariga affär med en strippa från Las Vegas, hennes ännu flyktigare flört med en välbärgad kortväxt person, från hennes pinsamma möte med en underhållare i båtkryssningsbranschen och återfallet tillsammans med en man som gillar att klä sig i läder och spela rollspel.

Jag snubblade över denna boken på biblioteket och tyckte den verkade rolig. Att Chelsea Handler är en erkänd komiker i USA tyckte jag talade ännu mer för att det skulle vara en rolig bok. Och visst, vissa skratt bjöd den på. Tyvärr inte så många som förväntat. Den är väldigt ytlig och hoppar snabbt från ett ligg till ett annat.

Den är väldigt snabbläst om inget annat...

1 kommentar:

Hundöra sa...

Jag har också läst boken och kände precis som du.