onsdag 28 april 2010

Nattens begär - Sherrilyn Kenyon +++

Amanda Devereaux har en helt galen familj. Hennes mor och syskon är häxor och medier, och hennes tvillingsyster är vampyrjägare. Det gör att Amanda längtar efter ett lugnt, normalt liv med en vanlig pojkvän. Men så råkar hon hamna mitt i en attack som är riktad mot hennes syster, och så vaknar hon upp fastkedjad vid en blond, snygg främling, Kyrian av Thracia.
Det visar sig snart att han är allt annat än en vanlig kille. Han är en Svart jägare, en odödlig krigare som jagar och utplånar vampyrer och daimoner. En passionerad och förbjuden attraktion uppstår genast mellan de båda och de måste snabbt hitta ett sätt att frigöra sig från varandra. Annars kommer de båda två att dö.

En ny form av vampyrer presenteras här: Daimoner. Dom måste dricka människor - inte för blodet - utan för själen. Och Kyrians jobb är att döda dem.

Det läggs inte så mycket fokus på handlingen i dessa böcker, utan mer sexlivet mellan Amanda och Kyrian. För sex har de - hela tiden. Och det beskrivs ingående - hela tiden.

1 kommentar:

Tonårsboken sa...

Jag tycker handlingen verkar jätte bra. Men den kanske inte är så bra som jag trott. Är det ett plus att det är mer fokus på kärlek än handling, eller gör det boken dålig?