fredag 5 juli 2013

Vecka 36 - Sofie Sarenbrant +++

Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...


Jag tyckte boken var snabbläst och hade en intressant story. Jag vände blad med spänning och ville veta hur det skulle sluta. Vem "skurken" var tyckte jag dock var ganska uppenbart och jag tyckte det tog alldeles för lång tid innan polisen började förstå. Det lämnades en hel del öppna trådar i boken som jag hoppas man får svar på i nästa bok.

Inga kommentarer: