söndag 23 juni 2013

Änglarnas kamp - Becca Fitzpatrick +++++

Recensionsexemplar.

Efter Hanks död har Nora ofrivilligt blivit nefilernas ledare och hon förväntas nu avsluta det Hank påbörjat. Hon måste utplåna de fallna änglarna och därmed utplåna Patch.

Men Nora och Patch har en plan. De ska låta alla tro att de har gjort slut. Sedan ska Nora övertyga nefilerna om att de inte behöver strida mot de fallna änglarna. Samtidigt ska Patch ta reda på så mycket som möjligt om änglarnas avsikter. Tillsammans tänker de sätta stopp för det stora kriget innan det ens har börjat. Fast samtidigt som det drar ihop sig till slutstrid mellan änglar och nefiler, frestas Nora av en överväldigande och beroendeframkallande kraft. En kraft stark nog att krossa kärleken mellan henne och Patch.


Oj! Nu var det slut! Jag har levt med Nora och Patch den senaste veckan och denna boken de senaste två dagarna - och nu är det slut. Boken är riktigt, riktigt bra. Massa intriger, så jag är glad att jag läste om serien från början. Jag är helt kär i Patch. Sicken kille!!!! Och slutet.... Inte oväntat.

Inga kommentarer: