fredag 29 juni 2012

Sommar för evigt - Jenny Han ++++

Belly har haft två stora kärlekar i sitt liv, båda med efternamnet Fisher. Men hon valde Jeremiah. Jeremiah som alltid funnits där och som aldrig svikit henne. Och efter att ha varit oskiljaktiga i snart två år - de går till och med på samma college nu - är Belly säker på att Jeremiah är hennes livs kärlek. De bestämmer sig för att gifta sig på stranden i Cousins.

Då dyker Conrad upp. Conrad som svek, men som fortfarande älskar henne. Plötsligt är de där igen, alla tre, i huset vid havet, och Belly börjar tveka. Kan hon verkligen gifta sig med Jeremiah om det innebär att hon förlorar Conrad? Belly tvingas konfrontera sina känslor för Jeremiah och Conrad och inse vad hon kanske alltid vetat: någons hjärta kommer att krossas.


Jag gillar verkligen hur Han hoppar mellan dåtid och nutid. Det görs snygg, man blir inte förvirrad och det för boken framåt. Detta är sista delen om Belly, Conrad och Jeremiah. Och jag tycker Belly gjorde rätt val...

1 kommentar:

Lisa sa...

Jag har nyss läst första boken i serien och jag är väldigt sugen på de två andra! Hoppas att jag tycker om dom lika mycket som dig. :)