måndag 12 september 2011

Dålig uppdatering

Det har stått lite stilla här på bloggen. Jag skyller helt och hållet på mitt nya jobb. Jag började förra måndagen och jag stormtrivs. Men vi har suttit i en hörsal och tryckt in information i hjärnan så när man kommer hem är man helt slut!

Mitt nya jobb är på polisen, närmare bestämt PKC där man tar upp anmälningar, tips och upplysningar. Det är ungefär så mycket jag får och kan berätta om mitt nya jobb... Så vi övergår till mitt gamla jobb, Taxi Skåne.

Jag lämnade mitt gamla jobb den 30:e augusti. Jag tyckte det hela var väldigt sorgligt för underbarare arbetskamrater kan man nog inte få. Men man måste gå vidare ibland. Jag blev avtackad med en STOR blomsterbukett, vackra glas och presentkort på Lagerhaus.

Direkt efter jobb den 30:e åkte jag sedan till Halmstad för att hälsa på Helena och Ronnie. Skulle kolla in nya huset och sedan körde vi och dansade på Västerhage. Det var säkert två år sedan jag dansade senast och jag hade rent ut sagt skitkul!!!

Den lediga veckan fortsatte sedan med club akut på Harrys, en heldag med mamma i Köpenhamn och 30-års fest hos Åse innan det var dags att börja på nya jobbet.


Så, nu är ni lite uppdaterade på vad som händer i mitt liv.


Ja, just det! En liten sak till.... Jag ska bli moster igen!!!! =)

1 kommentar:

Snezana sa...

Glad jag blir för din skull:)
lycka till med allt./Snezana