fredag 29 oktober 2010

Boksortering

Jag har en GALEN väninna vid namn Åse. Både Åse och jag jobbar i Lund och i går när vi slutat bestämde vi oss för att gå en runda i stan innan vi åkte hem. Detta gjorde vi och det var en trevlig runda som slutade med en Chai latte från Espresso House på väg till tåget. Vi bestämde oss för att gå in på den lokala hamburgerian Olivers och handlade mat med oss hem till mig. När vi satt och väntade på maten beklagade vi oss över hur trötta vi var (jag hade kunnat somna lutandes mot min handväska - så trött var jag...). I alla fall, hem kom vi och ätit fick vi. Sen sprang jag in till grannen Christa en runda för att lämna lite saker och när jag kommer tillbaka säger Åse:

"Ska vi inte ta och sortera dina böcker?"

SÅ DET GJORDE VI! Båda två dödströtta men sortera böcker det gjorde vi. Lyckades till och med rensa ut ett gäng som ska få nytt hem. Och vi hade bra tempo med pauser, men lyckade ändå vara färdiga till Criminal Minds började kl 21. Så nu står alla mina böcker i bokstavsordning efter författaren. Åsterstår att ställa dom i ordning efter titel, men det stora jobbet är gjort.

Tack, Åse, för hjälpen!

Trots min trötthet lyckades jag även läsa klart Sarahs nyckel, men eftersom det är månadens bokklubbsbok så får recension vänta.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Då kan jag snart komma och låna alla Scarpetta-böckerna! :o)

Audrey Fenn sa...

Det är lugnt för mig. jag har precis varit i väg och lagt ditt på lådan, så jag anar att det inte heller dyker upp imorgon.
Jag hoppas verkligen att du gillar innehållet.

Boktokig sa...

Vilken härlig vän du har! Kan du låna ut henne till mig? ;) Skämt åsido... sådana vänner är guld värda!