lördag 19 april 2008

*hihi*

Jag älskar dessa tester! Denna kommer från storytellers blogg. Den analyserar din blogg och kommer fram till vilken person du är.

Idealisten (NF)

“Människan i främsta rummet!”


Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer - men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människoorienterade begrepp som Idealister dras till - och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika - och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Idealister har en talang för kreativa lösningar och relationer vilket gör att de ofta trivs bra med arbete som innebär att att snabbt sätta sig in i och lösa kommunikativa problem. Typexempel på detta är att arbeta som kommunikationskonsult, där de föredrar den första kreativa fasen och kundkontakten framför att planera och genomföra delmoment.

Idealister använder ofta abstrakta ord som “rättvisa”, “dröm”, "viktig" eller “harmoni” i samband med människor och relationer.

Vill du få en Idealists uppmärksamhet - pröva “det här är verkligen en inspirerande person!”.

Inga kommentarer: