torsdag 6 mars 2008

Sex and the city 2??

Såg en trailer för ett kommande program på tv 3 igår. Programmet ska handla om 4 snygga, sexiga, modemedvetna tjejer som lever livet i New York. Programmet heter Casmire maffia.

Känns lite som att jag redan sett denna serien, i flera år faktiskt, men då hette den Sex and the city. Är det slut på programidéer nu så man måste göra remakes av gamla serier?

Igår var jag och Magnus i Malmö och köpte saker till kolonin. Köpte hylsnycklar och kofot till helgens planerade rivningsprojekt och en kaffekokare med termos, för det lär ju bli en del kaffedrickande i sommar... Var inom djurbutiken på Center syd och köpte förnödenheter till alla husdjuren. Fiskarna fick mat, Devil fick tuggben och bajspåsar och Harley fick en gigantisk krok till gräsmattan och 6 leksaksmöss. Den gigantiska kroken är till för att Harley ska kunna tillbringa sommaren på gräset.

Ikväll ska jag med Lynn och Jane till Fredrika Bremer förbundet. Åsa Moberg ska komma och föreläsa och sedan var det ost och vin provning. Ska jobba på Olivers oxå ikväll, ska ha en provelev. *hihi*

Inga kommentarer: